„úttörő” kutatás

A címzett – az akkoriban 6 hónapos csecsemő – éppen ünnepelte első születésnapját.

Úgy tűnik, hogy a csecsemő most előállítja az immunsejteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy csökkentsék vagy akár kiküszöböljék a hosszú távú kezelés szükségességét.

„úttörő” kutatás

A Duke tudósai évek óta tanulmányozzák a transzplantált thymus sejtek potenciálját. A thymus -transzplantáció viszonylag új kezelés a működő thymus nélkül született csecsemők számára, a teljes Digeorge -rendellenesség lehetséges jellemzője, egy ritka veleszületett állapot. A thymus mirigy a mellkasban ül a tüdő és a mellcsont mögött, és ez a test immunrendszerének fontos része. A

csecsemők működési thymus nélkül nem tudnak előállítani a T -sejteket. Ez súlyos immunhiányhoz vezet, tehát nem tudnak leküzdeni a fertőzéseket, és általában 3 éves korukra halnak meg. A Duke

tudósai két korábbi tanulmányt tettek közzé a thymus -transzplantációkról a teljes Digeorge -rendellenességgel rendelkező csecsemőknél. Tanulmányaikban a csecsemők több mint 70% -a maradt fenn legalább 2 évig a transzplantáció után.

A transzplantáció előtt a donor thymus számos folyamaton megy keresztül, amelyeket egy csapat, Dr. Mary L. Markert, M. D. vezetésével, a Duke -ban fejlesztett ki. 2012 -ben Dr. Markert állatkísérleteket indított a tenyésztett thymus -szöveti implantátumok (CTTI) alkalmazásának vizsgálatára a szervátültetésekben.

Az eljárás

Ebben az esetben a recipiens-a 6 hónapos Easton Sinnamon-súlyos szív rendellenességekkel és thymikus hiányossággal született ismeretlen okból. Szüksége volt mind a szívátültetésre, mind a feldolgozott thymus -szövet implantátumára, egymástól független. A kutatók engedélyt kaptak az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökségtől (FDA), hogy mindkét eljárást együtt hajtsák végre.

A sebészek a szívátültetést végezték el, amikor Easton 6 hónapos volt. 2 héttel később beültették a tenyésztett tenyésztett tenyésztett szövetet a szív donorából.

A szív és a thymus szövet felhasználásával ugyanabból a donorból az orvosok azt remélték, hogy a csecsemő teste kevésbé valószínű, hogy elutasítja a szerveket.

Amikor az orvosok 172 nappal az implantáció után teszteket végeztek, úgy találták, hogy a feldolgozott thymus -szövet működik és T -sejteket termel. Folytatják az Easton előrehaladásának nyomon követését, és remélik, hogy az elkövetkező hónapokban csökkentik az elleni küzdelemben szenvedő gyógyszereit.

A szervátültetések jövője

A szervátültetéseket követően a betegeknek általában életük hátralévő részében szedniük kell az antirejection gyógyszereket és más gyógyszereket. Ezeknek a gyógyszereknek, amelyek elnyomják az immunrendszert, olyan mellékhatásokkal rendelkeznek, amelyek nagyon mérgezőek lehetnek, vagy megnehezítik a fertőzések leküzdését. Ezek növelik a cukorbetegség és a rák kockázatát is.

Dr. Katherine Wood, a Rochesteri Egyetemi Orvosi Központ szívműtétének asszisztens professzora, aki nem vett részt az eljárásban, az MNT -vel beszélt a transzplantációról.

„A kiutasítás elleni gyógyszerek nagyon erős immunszuppresszánsok, amelyek elősegítik az új szív védelmét, de növelik a fertőzés, a rák és a rendellenes vese funkció kockázatát is. Noha az adag általában az idő múlásával csökken, a szívátültetésen átesett betegek élethosszig tartó kilökődés elleni gyógyszereket igényelnek. ”

A szervek elutasításának esélyének csökkentése mellett az orvosok remélik, hogy ez az eljárás kiküszöbölheti a címzettek szükségességét is, hogy ezeket az egész életen át tartó immunszuppresszáns kezeléseket elvégezzék.

„Ez az eset csak a szívátültetésnél nemcsak a szívátültetésre vonatkozik – megváltoztathatja azt a módot, ahogyan a jövőben sok szilárd szervátültetés történik.”

– Dr. Allan D. Kirk, M. D., Ph.D., a Duke Egyetemi Orvostudományi Iskola Sebészeti Tanszékének elnöke.

A Duke tudósai érdeklődnek annak megvizsgálásában, hogy az egészségügyi szakemberek használhatják -e a thymus transzplantációs technikát egy működő thymusban szenvedő betegekben. A CTTI használata elősegítheti a recipiens immunrendszerének átszervezését, így nem kell támaszkodniuk a kezelésellenes gyógyszerekre.

„Nem világos, hogy a működő thymus cseréje átültetett thymussal működni fog -e” – mondta Dr. Wood. “Fontos megjegyezni, hogy a thymus mérete és funkciója is megváltozik az egész élet során, így a kutatás hatása eltérő lehet felnőttek és gyermekek esetében.”

„Ez azonban nagyon érdekes munka, amely forradalmasíthatja a szilárd szervátültetést.”

A 2011. évi tanulmány kijelentette: „Az elmúlt negyedszázadban sokat tudtak meg a csecsemő szívátültetésről. De még sokan kell felfedezni. ”

A legutóbbi esetben szereplő megállapítások egyike lesz azoknak a felfedezéseknek, amelyek nemcsak a csecsemőátültetéseket, hanem a felnőttkori transzplantációkat is mozgatják.

Sok szakértő optimista:

„Ez a jövőben megváltoztathatja a szilárd szervátültetés arcát.”

– Dr. Joseph W. Turek, M. D., Ph.D., Duke gyermekgyógyászati karosszéria vezetője és a műtéti csapat tagja.

Új okostelefon -eset mérése A kulcsfontosságú jelek

Nem meglepő, hogy több mint 91,4 millió amerikai használ okostelefont. Az eszközök sokkal több, mint egy telefon – a tudás világában vannak a tenyerünkben. És most akár figyelemmel kísérhetik az egészségünket. Az Azoi technológiai vállalat okostelefon -esetet indított, amely képes megmérni a kulcsfontosságú jeleket.

Az egészségügyi nyomkövetőt wello -nak hívják. Számos olyan érzékelőből áll, amelyek beágyazódnak egy okostelefonra illeszkedő esetbe.

Ha mindkét kezével fel van tartva, az érzékelők mérhetik az életképes jelek sorozatát, beleértve a vérnyomást, a pulzusszámot, a hőmérsékletet és a vér oxigént. Ez egy kiegészítő eszközzel is rendelkezik, amely képes mérni a tüdő funkciót.

Az adatokat ezután elküldik egy Wello alkalmazásba, amely letölthető az okostelefonra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan hozzáférjenek az egészségügyi adataikhoz, és nyomon kövessék a tendenciákat, amelyek azt jelzik, hogy betegek lesznek.

wello kapcsolatba léphet más egészségügyi és fitnesz eszközökkel, például pedométerekkel és alvófigyelőkkel. Ezenkívül távoli hozzáféréssel rendelkezik, vagyis a családtagok életképes jeleit nyomon követheti és nyomon követheti.

wello lehetővé teheti az egészségügyi problémák korábbi felismerését

A Szív Alapítvány szerint a szívbetegség az Egyesült Államokban a fő halálok oka. 2020 -ra az előrejelzések szerint világszerte a halál oka.

Hamish Patel, az Azoi vezérigazgatója és alapítója azt mondja, hogy a Wello segíthet az egyéneknek rendszeresen figyelemmel kísérni életképes jeleiket, lehetővé téve a szívbetegségek és más egészségügyi problémák korábbi felismerését.

Hozzáteszi:

“Túl gyakran az egészségügyi problémák észrevétlenül maradnak, amíg túl későn kezelik őket.

Úgy gondoljuk, hogy a kulcsfontosságú életképesség jobb öntudatossága révén a technológia nagyon könnyen csökkentheti a betegségek és betegségek széles körének előfordulását és hatását. ”

Ezenkívül Patel szerint az eszköz segíthet enyhíteni az egészségügyi szolgáltatások növekvő terheit. A

wello jelenleg előrendelhető az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Kínában, Indiában, Hongkongban, Szingapúrban és az Európai Unióban. Az eszköz ára 199 USD (120 font), és – az USA Élelmezési és Gyógyszerügynökségének (FDA) jóváhagyásától függ, ebben az évben később kerül szállításra.

Kompatibilis az összes iOS és Android KitKat telefonnal BLE -vel (Bluetooth alacsony energiával). A

wello jelenleg elérhető az iPhone esetében és az egyes okostelefonokhoz való felhasználáshoz, de Azoi azt tervezi, hogy a jövőben Android telefonos tok formájában kínálja az eszközt.

Nézze meg a Wello bevezetését az alábbiakban:

okostelefonok és az orvosi világ

Bár a wello az első Vital Signs megfigyelő eszköz, amelyet beépítenek egy mobiltelefon -tokba , nem ez az első eszköz, amely megméri az életképességeket, és elküldi őket okostelefonra.

Tavaly az Medical News ma beszámolt a Scanadu Scout nevű eszközről. A modul homlokára helyezésével 10 másodperc alatt elolvashatja az ember életképes jeleit, és az adatokat a Scanadu okostelefon -alkalmazásba küldi Bluetooth -on keresztül.

És nem csak az életképes jelek mérését használják az okostelefonokhoz az orvosi világban.

Nemrégiben két új okostelefon -alkalmazásról számoltunk be, hogy az alkotók szerint kimutathatják az epilepsziát és javíthatják a stroke -betegek gondozását.

Egy másik tanulmány részletezte egy okostelefon -eszköz kifejlesztését, amely tesztelheti a vesekárosodást, míg más kutatási tárgyalások egy okostelefon szemvizsgálati készletről, amely képes diagnosztizálni a szürkehályogot, ellenőrizze a látáslencsék receptjeit, és ellenőrizze a retina jeleit betegség.

valamint a betegség jeleinek észlelése mellett a mobiltelefon beépül az orvosi kutatási területbe. Tavaly beszámoltunk egy okostelefon-mikroszkóp létrehozásáról, amely azonosítja a vírusokat és a részecskéket az emberi haj szélességének kevesebb mint ezerévé.

Új

Vital Signs Megfigyelő eszköz 10,5 millió dollár finanszírozást kap. A Scanadu Health Electronics Company 10,5 millió dollár finanszírozást kapott az új megfigyelő eszközért, amely az életképes jeleket egyenesen egy mobiltelefonra küldheti.

A Scanadu Scout egy egészségügyi megfigyelő eszköz, amely szerint az alkotók 10 másodperc alatt képesek olvasni egy személy életképességét, például a hőmérsékletet, a vérnyomást és a légzési sebességet. Az eszköz ezután elküldi a leolvasásokat egy okostelefonra.

A Scanadu alapítója, Walter de Brouwer és egy kutatócsoport létrehozta az eszköz az idén egy kampány központja az Indiegogo -n keresztül – egy nemzetközi közösségi finanszírozási weboldalon -, és több mint 8500 támogató közül 1,66 millió dollárt gyűjtött be 100 felett országok. De miért váltott ki a Scanadu cserkész annyira érdeklődést?

Mit csinál a Scanadu cserkész?

A Scandu Scout egy egészségügyi megfigyelő eszköz, amely szerint az alkotók különféle létfontosságú jeleket tudnak olvasni. Ezek a következők:

Az eszköz homlokára helyezésével az alkotók azt mondják, hogy 10 másodpercen belül képes elolvasni a létfontosságú jeleket, és az eredményeket a Scanadu okostelefon -alkalmazásba küldi a Bluetooth -on keresztül.

Az eszköz ‘lehetővé teszi az egészség jobb ellenőrzését’

Walter de Brouwer, a Scanadu alapítója és vezérigazgatója azt mondja orvosi vészhelyzet a fiával.

Egy évet töltött a kórházban, és megpróbálta megérteni az orvosi adatokat és azt, hogy a gépek hogyan működnek, és úgy érezte, hogy az adatok megértésével jobb beszélgetéseket folytatott az orvosokkal, és szerepet játszott a fia gondozásában –

A Scanadu -val, de Brouwer célja az volt, hogy lehetővé tegye a betegek számára, hogy ellenőrizzék az egészségüket:

“A fogyasztóknak nincs olyan eszköze, amelyre szükségük van az egészségük figyelemmel kíséréséhez és megalapozott döntések meghozatalához Körülbelül mikor valóban betegek, és orvoshoz kell fordulniuk.

Szeretnénk felhatalmazni a fogyasztókat arra, hogy átvegyék az egészségüket, és közvetlen hozzáférést biztosítsanak a személyes egészségügyi ellátásukhoz. ”

Az alkotók azt is úgy vélik, hogy az eszköz segíthet csökkenteni a kórházi visszafogadásokat és csökkenteni a krónikus állapotok kezelésének költségeit mind a betegek, mind a biztosítótársaságok számára.

Klinikai vizsgálatok a csővezetékben

A társaság ez év júliusában bezárta Indiegogo kampányát. A kampány minden résztvevője, hogy jövő év márciusban kézbesítse az eszközt, és önkéntes alapon részt vehetnek egy használhatósági tanulmányban – az alkotók szerint „az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség) jóváhagyása szempontjából döntő jelentőségű. ”

A legutóbbi 10,5 millió dolláros A sorozat finanszírozása különféle befektetőktől származik, köztük a Relay Ventures, az AME Cloud Ventures, a Redmile Group és a Broe Group.

A finanszírozást a Scanadu „Go-to-Market” stratégiájának, gyártásának, FDA jóváhagyásának és a csapattagok számának növelésének támogatására használják fel.

A piaci stratégiájának részeként a vállalat a Kaliforniai Scripps Translation Science Institute -ban az eszköz első klinikai vizsgálatát végzi.

Ezeket a vizsgálatokat a vezetékes mobil vizsgálat részeként végzik, és magában foglalja a cukorbetegségben, magas vérnyomásban és a szívritmusziaban szenvedő betegeket.

A vállalat megjegyzi, hogy ez az első próba elősegíti a jövőbeni ellenőrzött tanulmányok kidolgozását, és úgy fogják megtervezni, hogy a felnőttek az eszközt használják az optimális vérnyomás eléréséhez.

A társaság finanszírozását kommentálva de Brouwer azt mondja:

“Az első orvosi tricorder valósággá válunk. A befektetők és tanácsadók e csoportjának tapasztalatával és szakértelmével tudjuk, hogy a megfelelő helyzetben vagyunk, hogy látásunkat egészen átvegyük, és az FDA által jóváhagyott eszközöket a fogyasztók kezébe tegyük. ”

valamint a Scanadu Scout, a vállalat folyamatban van egy másik, ScanaFlo néven.

Ez egy eldobható vizeletanalízis -készlet, amelyet az alkotók szerint az FDA jóváhagyása után tesztelhet a terhességi szövődmények, a terhességi cukorbetegség, a veseelégtelenség és a húgyúti fertőzések.

Ez év elején az Medical News ma beszámolt egy okostelefon-mikroszkóp létrehozásáról, amely a vírusokat és az anyagot kevésbé képes kimutatni az emberi haj szélességének egy ezerévé.

A jobb karon lévő mólók száma megjósolhatja a halálos bőrrák kockázatát

A jobb karon lévő anyajegyek száma felhasználható a melanoma – a bőrrák leghalálosabb formája – kockázatának előrejelzésére – a bőrrák szerint Az Egyesült Királyságban a King’s College London kutatói új tanulmánya.

Vezető szerző, Simon Ribero, a King’s College ikerkutatási és genetikai epidemiológiai tanszékének, és munkatársai közzéteszik megállapításaikat a British Journal of Dermatology -ban.

Míg a melanoma az Egyesült Államokban az összes bőrrák esetének kevesebb, mint 2% -át teszi ki, ad, a bőrrák halálának túlnyomó többségéért felelős. Ebben az évben több mint 73 000 új melanómát diagnosztizálnak az Egyesült Államokban, és közel 10 000 ember hal meg a betegség miatt. A

molok vagy nevi kulcsfontosságú kockázati tényező a melanoma számára; Minél több anyajegy van az embernek, annál valószínűbb, hogy kialakulnak a betegség.

A RiBero és a kollégák szerint minden kiegészítő mol 2-4% -kal megnövekedett a melanoma kockázatát, de a kutatók megjegyzik, hogy az alapellátásban az egyes betegek minden mólját számolva időigényes.

Mint ilyen, a kutatók úgy döntöttek, hogy a test egy adott területén lévő anyajegyek száma felhasználható -e a teljes test teljes számának becslésére, ezáltal jelezve egy személyét A melanoma kockázata.

Legalább 11 mol a jobb karon nagyobb melanoma kockázat jelezheti

1995. január és 2003. december között a csapat 3594 női kaukázusi ikrek adatait elemezte, akik a Twinsuk tanulmány részét képezték. A

képzett ápolónők szeplõ- és mólokszámot végeztek minden résztvevő 17 testterületén, amelyek bőrtípusa és hajszíne és szemszíne szintén megvizsgálták. A kutatók ezután megismételték megállapításaikat egy kisebb tanulmányban, amely körülbelül 400 férfi és női alanyt tartalmazott.

A kutatók azt találták, hogy az egyén jobb karján lévő anyajegyek száma a legerősebb előrejelzője a vakondszámnak az egész testben; Azok a nők, akiknek a jobb karjukon több mint hét mol volt, kilencszer nagyobb valószínűséggel volt legalább 50 mol az egész testükön, míg a jobb karjukban legalább 11 moloknál nagyobb valószínűséggel több mint 100 mol volt az egész testükön, jelezve, hogy ötször nagyobb a melanoma kockázata.